dilluns, 15 de novembre del 2010

Videos del Parc

2 comentaris:

  1. Segons la meva impressió encara hi ha habitants en la majoria de colònies, és així? On ens podem dirigir en el cas de necessitar més informació sobre elles, avui dia i si s'hi podría fer alguna activitat social o altres?
    Gràcies per donar-me opció a aportar comentaris que jo aprofito també per demanar coses que es desconeixen des de les poblacions més allunyades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pilar,

      La teva impressió és correcte, a totes les colònies hi ha habitants que normalment estan organitzats al voltant d'una Associació de Veïns. Algunes d'aquestes associacions són molt actives i organitzen esdeveniments a la seva colònia al llarg de tot l'any.

      Un exemple d'esdeveniment organitzat pels veïns de les colònies situades entre Puig-reig i Berga és la Caminada Pedalada de la Ruta de les Colònies que tindrà lloc el proper dia 26 de maig. Pots trobar més informació d'aquest esdeveniment al següent enllaç:

      http://www.parcfluvial.cat/noticia.php?nIdn1=1180706014&nId=377049456&cTitol=XVI+Caminada+Pedalada+%26quot%3BRuta+de+les+Col%26ograve%3Bnies%26quot%3B&cRef=index.php> &nId=377049456&cTitol=XVI+Caminada+Pedalada+%26quot%3BRuta+de+les+Col%26ograve%3Bnies%26quot%3B&cRef=index.php

      També pots visitar algunes de les colònies, des del Consorci del Parc Fluvial gestionem les visites a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou i al Centre d'Interpretació de la Colònia Pons. Pots trobar informació sobre el que fem a www.parcfluvial.cat.

      Elimina